İzzet Ayaydın Ali Sarıyörük İlkokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına, ülkesine, ailesine, işine bağlı; dürüst, saygılı ve çağdaş bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, vatansever, Atatürk Milliyetçiliğini benimseyen, demokratik, insan haklarına saygılı, çağdaş, gelişime ve değişime açık, ahlaki kültürel değerleri aktarmayı kendine en önemli görev kabul eden, milli ve manevi değerlerle bezenmiş insan yetiştirmede lider bir kurum olabilmektir.

Başarılar:

Saatler: Okulumuzda sabah ve öğlen olmak üzere ikili eğitim verilmektedir. sabahçı grup: Giriş:07:50 çıkış 12:40 öğlenci grup: Giriş 13:00 çıkış 17:50
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (256) 585 10 84

WEB - https://izzetayaydinalisariyoruk.meb.k12.tr

Adres - CUMHURİYET MAH. GÜRSEL CAD. IZZET AYAYDIN ALI SARIYÖRÜK ILKOKULU BLOK NO 14 İNCİRLİOVA / AYDIN

Öğretim Şekli :Öğlenci

Yerleşim Yeri - İncirliova şehir merkezindedir.

Ulaşım İncirliova merkezine her türlü araç ulaşımı vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Aydın il merkezine 10 km uzaklıkta, İncirliova ilçe merkezindedir.